Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE

Fakta Bilder

250m2 6 Sovrum i Pollensa

Charmig Medelhavsvilla med utsikt över Cala Tuent och direkt tillgång till stranden. Villan på 250 m2 ligger på en tomt på 5600 m2, omgiven av skog och välskötta trädgårdar och erbjuder fullständig integritet. Bottenvåningen erbjuder ett stort vardags- / matrum med tillgång till en vacker och rymlig täckt terrass med grill, ett öppet kök (med förråd), en hall och 4 sovrum, alla med eget badrum. Källaren har en separat gästlägenhet med egen ingång. Där återfinns ett stort kök och vardagsrum / matsal, två stora sovrum och ett stort badrum. Härifrån har man också tillgång till trädgården och den vackra poolterrassen med gott om plats och en infinity pool. Utsikten över bergen och bukten härifrån, liksom från huvudhuset, är hisnande. En privat stig leder ner från trädgården direkt till stranden, där tallar och olivträd växer ända ner till vattnet. Det finns en annan fastighet bredvid huset som ingår i priset. Fastigheten har många fruktträd, ett dubbelgarage och det finns till och med en restaurang inom gångavstånd. Cala Tuent är ett av juvelerna på Mallorca och erbjuder integritet och exceptionell naturlig skönhet, i kombination med ett kristallklart vatten i vikarna runt den skyddade Tramuntana-kusten.

 • Boyta

  250m2
 • Tomt

  5600m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  00FV55
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 515 833,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: