Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Historisk villa på landet med underbar utsikt över bergskedjan i Genova och

Fakta Bilder

600m2 4 Sovrum i Genova

Denna historiska fastighet ligger i området Genova, som är mycket nära till huvudstaden Palma. Villan har en tomt på ungefär 11.000m2 med en underbar utsikt över bergskedjan och havet. Denna storslagna villa ligger inbäddad i en Medelhavs trädgård och har en boyta på 600m2. Villan har två stora och öppna vardagsrum, fyra sovrum, fyra badrum, ett lekrum för barnen och en gäst toalett. Huset har även en vinkällare och ett flertal förråd och bodar. Det finns både soldränkta och överbyggda terrasser med en trädgård, BBQ område och en underbar pool. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är; central värme, eldstad, luft konditionering och ett flertal parkeringsplatser. Den livliga staden Palma är endast ett par minuters bilfärd, det finns även ett flertal närliggande sand stränder och till Bendinat golfbana är det endast ett par minuter.

 • Boyta

  600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2722
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 607 252,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: