Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig stenfasad villa som kan delas i två enheter

Fakta Bilder

329m2 5 Sovrum i Santa Maria del Cami

Denna fastighet ligger i ett lugnt område i utkanten av den populära byn Santa María, bara 15 minuter från Palma. Huset med sin charmiga stenfasad sträcker sig över två våningar, som är sammankopplade med två trappor och erbjuder möjligheten att dela fastigheten i 2 enheter. Den har ett vardagsrum, en separat matsal, ett kök, en studio, 5 sovrum och 5 badrum. Utanför finns en vacker terrass med en charmig trädgård och pool samt en carport för 2 bilar och ett förråd. Andra funktioner: stadsvatten, el, tre eldstäder, luftkonditionering på första våningen och mycket mer.

 • Boyta

  329m2
 • Tomt

  1950m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0241TT
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 404 650 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: