Lavin Estates | Charmig trippel takvåning med alla bekvämligheter man…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig trippel takvåning med alla bekvämligheter man kan önska

Fakta Bilder

240m2 3 Sovrum i Palma

Denna charmiga fastighet ligger i ett historiskt område i hjärtat av Gamla stan i Palma. Den imponerande byggnaden är från 1500-talet. Lägenheten totalrenoverades 2006 och skapade en harmonisk blandning av klassiska arabiska inslag och lekfull romersk stil. Denna ljusa våning är fördelad på 3 våningar och är uppdelat på följande sätt: ett vardagsrum med öppen spis och tillgång till den stora terrassen på cirka 20 m2, ett fullt utrustat kök, en matsal och ett rum med badrum på ingångsplanet, ytterligare två sovrum med badrum en-suite samt ett extra vardagsrum på övervåningen, från vilket man kan njuta av en underbar utsikt över kyrkan Santa Eulalia, San Francisco och ut över havet. Den rymliga och soliga terrassen ligger på översta våningen och erbjuder gott om avskildhet och utrymme för att njuta av de varma sommarkvällarna. Andra funktioner i denna fastighet är ett litet mikrocementgolv med golvvärme på bottenvåningen, luftkonditionering varm / kall, hiss och ett garage i samma byggnad. Dessutom finns det möjlighet att bygga till den angränsande lägenheten med en bostadsyta på cirka 95m2. Denna enhet som behöver renoveras har en separat ingång och kan därför användas perfekt som gästlägenhet, eller så kan man utöka vardagsrummet genom att öppna det befintliga köket. En charmig fastighet med många möjligheter!

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JFW2
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 989 600 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: