Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • CHARMIG VILLA I FINCASTIL OMGIVEN AV EN VACKER TRÄDGÅRD - Sold

Fakta Bilder

202m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den härliga villa i finca-stil ligger i ett mycket populärt område i Nova Santa Ponsa. Denna oas på sydvästra Mallorca är perfekt för den som söker lugn och ro. Denna lilla förening, med endast 16 enheter och noggrant anlagda och rymliga trädgårdar inbjuder till att koppla av. En annan stor fördel är den stora lagunpoolen med bastuområdet. Huset i sig erbjuder två sovrum och två badrum på bottenvåningen, ett nytt öppet kök med förråd och ett bekvämt vardagsrum och matplats med öppen spis och tillgång till den täckta terrassen, till uteplatsen och trädgården. På övervåningen hittar man den stora master-sviten med omklädningsrum och badrum med tillgång till terrassen. Villan är inte bara lämplig som semesterbostad, utan är också den perfekta permanenta bostaden. Nära till den populära designerhamnen Port Adriano med sina högkvalitativa restauranger och fina butiker. Extra: golvvärme i badrummen, luftkonditionering h / c och ett externt förråd.

 • Boyta

  202m2
 • Tomt

  842m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02H5U6
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: