Lavin Estates | Charmig villa med gästlägenhet nära Three Finger Bay
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa med gästlägenhet nära Three Finger Bay

Fakta Bilder

285m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna stora Medelhavsvilla med en separat gästlägenhet ligger i ett mycket lugnt bostadsområde i Sol de Mallorca och bara några minuters promenad från den berömda "Three Finger Bay". Fastigheten är mycket välskött och lämpar sig inte bara för den som söker fritidshus utan även för den som vill bo på ön året runt. På bottenvåningen erbjuder huvudbyggnaden ett fullt utrustat Birgit Müller-kök, ett gästtoalett, ett rymligt vardagsrum och matplats med tillgång till den i söderläge utomhus-/poolterrassen med sin vackra och välskötta japanska trädgård. På övervåningen finns två gästrum som delar badrum och master-sviten med tillgång till terrassen, klädkammare och master-badrum. Gästlägenheten har ett dubbelgarage och en fullt utrustad lägenhet med sovrum, vardagsrum, pentry och badrum. Andra extrafunktioner inkluderar en gasspis, oljegolvvärme (endast huvudhuset) och luftkonditionering.

 • Boyta

  285m2
 • Tomt

  1201m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02089E
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: