Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa med vackra arkader i populärt område

Fakta Bilder

358m2 4 Sovrum i Sa Cabaneta

Denna villa i två våningar ligger i ett populärt område och har en vacker entré, ett vardagsrum med matsal, ett sovrum, ett badrum, en tvättstuga, ett kök med matsal och öppen spis och tillgång till trädgården och terrassen med dess vackra arkader. På övervåningen finns ett extra kök med tillgång till en liten terrass, två sovrum och ett badrum, samt ytterligare ett sovrum med privat badrum och en stor terrass. Alla rum på denna våning har en fin utsikt. Fastigheten är planterad med medelhavsvegetation och träd. Ytterligare funktioner: rengör väl, el, terrasser, garage, skorsten.

 • Boyta

  358m2
 • Tomt

  7122m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00ME1F
 • Badrum

  3
 • Pris

  854 620 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: