Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa vid Santa Ponsa golfbana

Fakta Bilder

115m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Vi är glada över att få presentera denna välskötta och bekväma villa med två sovrum i ett mycket populärt bostadsområde på golfbanan Santa Ponsa 1. Den soliga trädgården med sitt utmärkta insynsskydd erbjuder olika terrasser och lättskötta grönytor. Villan är perfekt för att koppla av och njuta av många soltimmar och sociala grillkvällar. Ett generöst utformat, ljust vardagsrum i kombination med en matsal och ett öppet kök skapar en trevlig atmosfär. På samma våning finns två dubbelrum, ett med eget badrum. Fastigheten har ytterligare ett rum som med fördel kan användas som gästrum tack vare sin separata entré, två terrasser och ett badrum. Utsikten från övervåningen, som erbjuder panoramautsikt över det stora grönområdet, är särskilt pittoresk. Den stora gemensamma poolen ligger bara några meter bort. Fastighetens främsta läge i en privat urbanisering har nära till tennisbanor, hamnar, butiker, restauranger, kaféer och stränder, vilket ger villan extra attraktiv och gör den till det perfekta resmålet.
Övriga installationer: garage, öppen spis, elektrisk golvvärme i vardagsrummet och i badrummen, luftkonditionering h / c, bevattningssystem, möbler ingår, månatlig avgift till föreningen är 220 euro.

 • Boyta

  115m2
 • Tomt

  300m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  00AIQ1
 • Badrum

  2
 • Pris

  743 800 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: