Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt byhus med separat gästhus

Fakta Bilder

517m2 4 Sovrum i Selva

Denna vackra egendom ligger i den pittoreska byn Selva, bara några meter från bytorget och består av två hus. Huvudbyggnaden har en bostadsyta på ca 303m² och har totalrenoverats med stil och charm. Bottenvåningen består av en stor entré och tre sovrum, alla med eget badrum. På första våningen finns ett stort öppet kök med en modern matsal, ett vardagsrum, ett sovrum med utsikt över bergen och ett kontor med egen toalett. Det andra huset, cirka 214 m², har en renoverad fasad och ett dubbelgarage. Det finns redan en projektplan för eventuell anslutning av de två husen. Ett annat alternativ skulle vara separat användning av de två husen och möjlig användning av semesteruthyrningslicensen. Fastigheten erbjuder också en terrass och en vacker och stor trädgård med en uppvärmd pool. Andra funktioner: polerat betong- och parkettgolv, golvvärme, öppen spis, dubbelglasade fönster, central luftkonditionering, dubbelgarage.

 • Boyta

  517m2
 • Tomt

  475m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IHJT
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 202 525 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: