Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt Chalet nära golfbanan i Pollensa

Fakta Bilder

350m2 4 Sovrum i Pollensa

En fantastisk möjlighet att förvärva inte bara en fastighet, utan snarare ett charmigt Chalet nära golfbanan i Pollensa. Villan och gästhuset är omgivna av en trädgård på 16 000 m2 med en mängd olika Medelhavs växter. Huvudbyggnaden byggdes i en vacker Medelhavs stil och är fullt utrustad med golvvärme. Från det rymliga vardagsrummet njuter man av en imponerande utsikt över trädgården. Det vackra, rustika köket vetter mot en separat matsal och erbjuder en fin utsikt över poolen. De tre sovrummen (vardera med eget badrum) är omsorgsfullt inredda och ligger på baksidan av fastigheten. Det stora sovrummet har också ett stort omklädningsrum. Gästhuset är också utrustat med uppvärmning och omgiven av två vackra terrasser.

 • Boyta

  350m2
 • Tomt

  16000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  009YL1
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 364 683,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: