Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt hus i hjärtat av Portals Nous

Fakta Bilder

140m2 2 Sovrum i Portals Nous

Charmigt hus i hjärtat av Portals Nous. Detta inbjudande hus med delvis havsutsikt ligger i ett utmärkt läge i centrum av den vackra byn Portals Nous, inom gångavstånd till berömda yachtinghamnen Puerto Portals och till vackra sandstränder. Fastigheten erbjuder ett charmigt vardagsrum med öppen spis och matplats som öppnar upp till terasser, omgivna av en uppväxt Medelhavsträdgård. Villan har ett fullt utrustat kök, 2 sovrum och 2 badrum varav ett en-suite. Ytterligare funktioner är högt i tak, synliga träbjälkar, central gasvärme och en carport. Det finns också möjlighet att bygga en pool. Detta är en dröm fastighet på ett eftertraktat läge!

 • Boyta

  140m2
 • Tomt

  393m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02GDKK
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 337 947,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: