Lavin Estates | Charmigt parhus med härlig utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt parhus med härlig utsikt över hamnen

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Puerto Andratx

Detta välskötta parhus ligger i Port Andratx, den framstående och pittoreska fiskehamnen och båthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Huset ligger i en liten förening med endast sex enheter och erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen i Andratx med inkommande och utgående båtar och naturreservatet på ön Dragonera. Sammantaget har huset ett mysigt vardagsrum och matsal med ett fullt utrustat öppet kök, tre sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Förutom den typiska uteplatsen med medelhavsväxter hittar man också flera täckta terrasser och en öppen takterrass. Huset är utrustat med golvvärme, luftkonditionering, en öppen spis och ett garage.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02HJ10
 • Badrum

  2
 • Pris

  983 358,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: