Lavin Estates | Charmigt radhus med stor pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt radhus med stor pool - Sold

Fakta Bilder

410m2 3 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Detta nybyggda radhus har precis färdigställts och ligger i det lugna området Son Espanyolet. Detta fantastiska projekt är endast konstruerat med de bästa materialen och har en otrolig 130m2 terrass med en stor pool på 30m2. Bottenvåningen avslöjar ett modernt Poliform fullt utrustat kök med öppen planlösning integrerat i vardagsrummet. Från de stora skjutdörrarna har du tillgång till den stora terrassen för att njuta av utelivet i full integritet omgiven av vackra växter i hela området. På första våningen finns tre sovrum, varav ett har eget badrum och en liten terrass som är tillgänglig via båda sovrummen. På nedre plan hittar du ett 70 m2 stort rum med badkar som kan användas antingen som ett biorum eller ett gym. Dessutom har detta underbara radhus ett privat garage med direkt tillgång till bottenvåningen och har stengolv med golvvärme, luftkonditionering varm / kall, stora dubbelglasade fönster och en tvättstuga.
 • Boyta

  410m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SJ4K
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: