Lavin Estates | Charmigt stadshus med panoramautsikt över Palmas röda…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt stadshus med panoramautsikt över Palmas röda takåsar

Fakta Bilder

261m2 2 Sovrum i Palma

Detta charmiga stadshus ligger i centrum av Palmas gamla stad, nära många restauranger, kaféer och butiker. Huset är fördelat på fyra våningar, alla med franska balkonger. På första våningen hittar du ett rymligt sovrum med eget badrum. En våning upp finns ett annat sovrum, som också har ett eget stort badrum. På tredje våningen finns ett mysigt kök med matplats, en stor öppen spis och historiska inslag. På fjärde våningen finns ett mysigt vardagsrum med glasgolv, utsikt över köket och en liten antik öppen spis. Från vardagsrummet har du tillgång till en täckt terrass med vacker utsikt. Från den stora takterrassen ovanför vardagsrummet har du en fantastisk panoramautsikt över havet, bergen, de omgivande kyrkorna St. Francesc och St. Eulália och de typiska Mallorca-röda tegeltaken. Sandstenväggarna med indirekt belysning och träbjälkar skapar en trevlig atmosfär i hela huset. Huset har också ett eget garage under vilket det finns en källare med potential för en fin vinkällare. Denna historiska fastighet är perfekt för dem som letar efter en dold pärla i Gamla stan i Palma.

 • Boyta

  261m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02GWSH
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 465 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: