Lavin Estates | Charmigt strandhus i ett exklusivt bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt strandhus i ett exklusivt bostadsområde - Sold

Fakta Bilder

183m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna stenvilla ligger i ett av de mest charmiga bostadsområdena i det exklusiva Nova Santa Ponsa. Huset är helt renoverat med stor uppmärksamhet på detaljer och ger den maritima inredningsstilen ger huset en riktig semesterkänsla - med komfort, där man vill spendera tid och njuta av lugn och ro för att koppla av. Frukostterrassen ligger vid ingången till huset med anslutning till köket. Den uppväxta och vackert anlagda trädgården med citron- och olivträd och den täckta huvudterrassen återfinns på baksidan av huset. En solig terrass med vacker utsikt över bostadskomplexet ligger på övervåningen och nås från båda sovrummen. Husets boyta är 183 m² och har totalt tre sovrum och tre badrum, varav två en-suite. Det öppna köket, vardagsrummet och det rymliga sovrummet med omklädningsrum och badrum badrum ligger på husets nedre plan. Ett naturligt stengolv, golvvärme, luftkonditionering, en separat tvättstuga, en gästtoalett, ett garage, ytterligare en parkeringsplats i garage och en solig gemensam pool med stora terrasser. Det är gångavstånd till den populära Hamnen i Port Adriano där man kan njuta av härliga kvällar på en trevlig restaurang.

 • Boyta

  183m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02KRKB
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: