Lavin Estates | COUNTRY HOUSE WITH PRIVACY AND BEAUTIFUL VIEWS
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 20.05h ​mark med stor, välplanerad herrgård med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

COUNTRY HOUSE WITH PRIVACY AND BEAUTIFUL VIEWS

20.05 Hectar mark med stor, ljus och välplanerad herrgård, panoramautsikt över havet och bergen i Camp de Mar. Fastigheten har en helt privat tillgång, belägen intill golfbanan i Andratx. Bottenvåningen har en rymlig hall med tillgång till vardagsrum och matsal, ett kök, 2 sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. Den första våningen består av ett sovrum med badrum en-suite och två master sovrum med omklädningsrum och tillgång till terrasser. I källaren finns gym med bastu, personallägenhet, maskinrum och ett stort garage för flera bilar. Infinitypoolområdet består av stora och soliga terrasser, omgivna av trädgårdar och inhemsk växtlighet i området. Fastigheten har IEE och bostadscertifikat i kraft. Flera arbeten är ännu inte färdiga; golv, kök, inbyggda garderober, invändig målning, värme- och kylsystem.

 • Boyta

  813m2
 • Tomt

  200500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PKUJ
 • Badrum

  7
 • Pris

  13 737 370 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: