Lavin Estates | Delvis renoverad villa nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Delvis renoverad villa nära stranden

Fakta Bilder

108m2 3 Sovrum i Costa de la Calma

Denna charmiga villa ligger i en återvändsgränd i Costa de la Calma, ett lugnt bostadsområde som fortfarande ligger nära alla bekvämligheter, men tillräckligt fridfullt för att också njuta av semestern. Tomten där huset är byggt på ligger direkt intill en bit skogsmark, så det finns mycket avskildhet och utrymme att njuta av utomhus. Huset består av 3 sovrum och 2 badrum, ett helrenoverat kök med tvättstuga och ett stort vardagsrum och matsal, som leder ut till den täckta terrassen och till terrassen på nedre plan. På nedervåningen finns ett stort förråd samt ett oskyddat område som är perfekt för att njuta av sommarkvällar. De nuvarande ägarna är i färd med att bygga en pool. Detta hus har delvis renoverats i år (2022). Det är det perfekta huset för dem som vill koppla av på landsbygden, men ändå vill vara nära stranden. Det finns en stig som leder till den steniga stranden bara 10 minuters promenad bort. Stugan ligger 20 minuters bilresa från Palma och 25 minuter från flygplatsen.
 • Boyta

  108m2
 • Tomt

  808m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02Q3DL
 • Badrum

  2
 • Pris

  550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: