Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömfastighet med bygglicens och en underbar havsutsikt

Fakta Bilder

270m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna härliga fastighet med havsutsikt och bygglicens, ligger i det eftertraktade bostadsområdet Costa d'en Blanes. Den här fastigheten kan vara början på ditt drömhus, med vacker havsutsikt och utmärkt kvalitet. I detta projekt blandades varma träelement med en naturlig Mallorcansk stil. Hissen i garaget tar dig bekvämt till de övre våningarna. På första våningen finns tre sovrum, alla med eget badrum, havsutsikt, tvättstuga och ett förråd. På nästa plan finns det stora vardagsrummet med matplats och en rymlig terrass samt sovrummet med omklädningsrum och eget badrum och en gästtoalett. Från denna nivå har du också en vacker havsutsikt. Från terrassen bakom köket, som också fungerar som ett överflöde för poolen, finns det gott om naturligt ljus. Poolområdet och de rymliga terrasserna med utekök / grillplats är perfekta för att njuta av de sammetsmjuka kvällarna på Mallorca. Ytterligare utrustning: golvvärme, luftkonditionering, garage för 3 bilar och hiss.

 • Boyta

  270m2
 • Tomt

  1135m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02BWAE
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 856 192 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: