Lavin Estates | Drömläge i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömläge i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna medelhavsvilla har ett spektakulärt läge i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Med direkt gångavstånd till hamnen och i söderläge, erbjuder denna fastighet sol hela dagen, en fantastisk utsikt över hela hamnen och fiskebåtarna och yachterna som seglar in och ut. Huset har stor potential. Flera projekt för rivning och komplett nybyggnation finns tillgängliga. Med en tomtstorlek på 2 163 m² och en utvecklingspotential på 33% kan en mycket stor villa byggas här.
 • Tomt

  2163m2
 • Property ID

  02Q3SI
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: