Lavin Estates | Drömlägenhet nära Palmas berömda katedral
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömlägenhet nära Palmas berömda katedral

Fakta Bilder

294m2 4 Sovrum i Palma

Denna vackra våning på cirka 300 m² ligger på en lugn gata nära katedralen La Seu. En antik trädörr skiljer gatan från en pittoresk innergård med en stor stentrappa som leder till denna drömlägenhet. När man går in i lägenheten kommer man in i en omfattande hall. Denna leder direkt till fastighetens höjdpunkt, en stor hall och bibliotek med imponerande högt i tak, dekorerad med träbjälkar och en karakteristisk glasbalkong, öppen spis och trä- och glasdörrar som påminner om guldåldern. Det stora sovrummet, angränsande till biblioteket, har ett eget badrum, omklädningsrum och gott om förvaringsutrymme. Foajén leder till de andra rummen i denna bostad. Dessa inkluderar ytterligare två sovrum med badrum en-suite och ett fullt utrustat kök / matsal. Tre små steg leder till övervåningen. Rummen på denna våning kan användas individuellt, till exempel som tvättstuga, förråd eller personallägenhet. Från det andra sovrummet och köket finns tillgång till en lugn privat innergård. Det erbjuder oändlig potential och individuell charm. Till exempel kan den förvandlas till en idyllisk stadsträdgård eller en romantisk uteservering. Golvet i lägenheten består av en kombination av hydrauliska och mikrocementplattor samt parkett i sovrummen. Det vackra moderna golvet förtrollar med eleganta traditionella element och medelhavselement som träbjälkar, en inglasad fransk balkong och handgjorda plattor. En emblematisk bostad i hjärtat av Palmas gamla stad.

 • Boyta

  294m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IH78
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 691 160 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: