Lavin Estates | Drömvilla i Finca-stil i pittoreska Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i Finca-stil i pittoreska Es Capdella - Sold

Fakta Bilder

359m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna drömvilla i finca-stil är idealisk för familjer och personer som letar efter lugnet på landet och som uppskattar en bra infrastruktur. Villans koncept imponerar med högkvalitativa material, en öppen och modern planlösning, högt i tak, charmigt kombinerat med element som är typiska för ön. På fastighetens nedre plan, förutom det öppna vardagsrummet, finns också det moderna köket, en tvättstuga, en gästtoalett och tillgång till den täckta terrassen med utsikt över poolen och det charmiga landskapet i Es Capdella. På övervåningen finns tre rymliga sovrum, ett med badrum en-suite, master-sovrummet med eget badrum, inklusive bastu och tillgång till en solterrass. Om man vill byta utsikt finns den populära och välkända restaurangen "Bar Nou" inom räckhåll härifrån beger sig cyklister direkt till bergsvägarna i Tramuntanta bergen. Golf- och tennisbanor samt stranden i Santa Ponsa kan nås på 10-15 minuter med bil. Ytterligare utrustning: luftkonditionering h / c, golvvärme (värmepump), bastu, dubbelgarage.

 • Boyta

  359m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KY03
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: