Lavin Estates | Drömvilla med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

380m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna drömvilla vid Medelhavet ligger på en plan tomt på 2660 m² i den populära hamnbyn Puerto Andratx och erbjuder totalt sex sovrum, alla med eget badrum, vardagsrum, öppen spis och ett rymligt kök / matrum och en gästtoalett på 379 m² bostadsyta. Villan imponerar framför allt med sitt exceptionella läge på en av de få plana tomterna i Montport och är därför perfekt för familjer. Det stora trädgårdsområdet med sina olika designalternativ och den spektakulära utsikten över hamnentrén och havet kompletterar bilden av drömfastigheten. Alla rum är utrustade med luftkonditionering h/c och golvvärme med värmepumpar. På bottenvåningen finns det ett fullt utrustat vardagsrum, kök och matsal, två sovrum med badrum en-suite. Ytterligare fyra sovrum ti med tillhörande badrum, finns på första våningen. Två sovrum har tillgång till en stor terrass med vacker utsikt över hamnen och havet. Huset är utrustat med ett KNX-hemkontroll, larmsystem, Sonos och Bose-ljudsystem, stort tvättstuga och utomhusgrill.

 • Boyta

  380m2
 • Tomt

  2660m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02JKDB
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: