Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömlikt lyxigt boende njut av en härlig tropisk trädgård och vidsträckt ut

Fakta Bilder

400m2 5 Sovrum i Ibiza Town

Denna moderna villa i solig sydvästläge finns i Sant Josep med en underbar vy över den subtropiska egendomen, det mediterranska landskapet och bort mot Medelhavet. Villan är belägen på underbar parkliknande tomt om 11.000 kvm och är omgiven av palmer, oliv- och apelsinträd. Dessutom erbjuds fantastiska terrasser på över 150 kvm med fin havsutsikt och en härlig stor pool. Villan har en boyta på 400 kvm och är uppdelad i två plan. På entréplanet finns ett stort, ljust och öppet vardagsrum med matsalsdel och öppen spis samt direkt tillgång till de magnifika solterrasserna. Här finns även ett öppet och fullt utrustat kök, ett grovkök, en gästtoalett samt två stora sovrum på 65kvm; sovrummen har ett tillhörande badrum. På övre plan finns tre sovrum, ett av dessa har eget badrum samt ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta underbara boende är bl.a. luftkonditionering varm/kall, centralvärme (oljeeldning), golvvärme, elektrisk garageport, automatiskt bevattningssystem för trädgården, video intercom, larmsystem, jacuzzi samt parkeringsplatser för flera bilar. I närheten finns flera av de vackra vikarna som är typiska för ön.

 • Boyta

  400m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2402
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 922 271,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: