Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla i eftertraktad område med obruten havsutsikt

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Ibiza Town

Med en sagolik havsutsikt utan störande inslag ända bort mot ön Formentera ligger den vackra vita, i minimalistisk stil producerade villan i det eftertraktade område Roca Lisa i omedelbar närhet till den eleganta golfbanan. Fastigheten har en total yta på 1 200 kvm, varav bostadsytan upptar ca 450 kvm och de öppna och täckta terrasserna omkring 250 kvm tillsammans. Därutöver förfogar fastigheten över ett separat gästappartement, en fantastisk takterrass samt en magnifik pool. Villans 2 våningar omfattar i entréplan: två masterbedroom som båda har varsitt badrum en-suite, omklädningsrum och direkt tillgång till den härliga terrassen med havsutsikt. Dessutom finns här ytterligare 2 sovrum och ett separat badrum. I bottenvåningen ligger ett stort, öppet och loftliknande utrymme som är inredd med vardagsrum, matsalsdel med öppen spis, komplett utrustat mycket elegant kök, allt i fil och med stora glaspartier som släpper in ljuset. Gästvåningen är utrustad med en sovrumssvit och har direkt access till takterrassen. Övriga faciliteter av detta moderna hem är bl.a. centralvärme (gas), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, elektrisk garageport, bevattningssystem för trädgården, videosystem, alarmanläggning, vattenrening och ett garage. Den utsökta golfbanan Golf de Ibiza ligger bara några minuter bort och till Ibiza stad med sina många restauranger, barer och shopping tar det bara 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2421
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 256 673,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: