Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bendinats mest exklusiva takvåning med exceptionell havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna toppmoderna takvåning ligger i ett exklusivt residens i Bendinat med en väl underhållen medelhavsträdgård och en uppvärmd pool. Lägenheten har en boyta på ca. 150m2 samt en delvis täckt terrass och en takterrass med otrolig panoramautsikt över havet och utsikt över bergen, en mysig grillplats och en jacuzzi. Boytan är uppdelad enligt följande, ett elegant vardagsrum med öppen spis och matsal med havsutsikt, ett öppet och fullt utrustat kök, ett sovrum en suite, ytterligare två sovrum och två badrum. Övriga faciliteter i denna mycket eftertraktade lägenhet är bla. luftkonditionering, uppvärmning, en parkeringsplats och ett förråd. Denna takvåning ligger i mycket nära den exklusiva hamnen Puerto Portals med sina imponerande yachter, lyxiga restauranger, butiker och utsökta barer. Inte långt från komplexet finns golfbanan Royal Bendinat, flera olika badstränder och centrala Palma kan nås på cirka sju minuter.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7151
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: