Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik möjlighet drömhus på sjötomt med egen badplats i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

480m2 6 Sovrum i Porto Andratx - Sold

Unik möjlighet att uppföra ett drömboende på första linjen utmed havet

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en av Mallorca,s bästa tomter direkt vid havet med en sällan skådad kontakt med naturen och vattnet, endast 5 minuter gångavstånd ifrån Port Andratx båthamn. Storslagen sjötomt om 1 200 kvm med lång havslinje i en vik med segelbåtsdjup. I dag finns ett hus på tomten som bör rivas. Man kan bygga en fastighet med byggnadsrätt för drygt 480 kvm boyta, samt terrasser och pool direkt vid havet. Här finns en unik möjlighet att uppföra ett drömboende på en unik sjötomt i soligt sydläge. Bättre läge och tillfälle finns inte just nu. Hör gärna av er om ni vill veta mer om byggnadsrätten eller läget.

 • Boyta

  480m2
 • Tomt

  1040m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2836
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: