Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Dubbelt boende med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

420m2 5 Sovrum i Genova - Sold

Huset med en yta på 420 m2 ligger på en tomt på 1,875 m2 med trädgård och pool. Bostaden är uppdelad i två separata delar med separata ingångar och möjlighet att ansluta dem. Byggnaden byggdes 1970 och totalrenoverades 2002. Vardagsrummet i den nedre delen har en entré, vardagsrum med öppen spis, matsal, 1 kontor med öppen spis, kök, tvättstuga, 3 sovrum och två badrum. Vardagsrummet på första våningen består av ett vardagsrum, ett kök, 2 sovrum och 2 badrum. Parkering för 4 till 5 bilar.

 • Boyta

  420m2
 • Tomt

  1875m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02EB4F
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: