Lavin Estates | Duplex våning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Duplex våning med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

251m2 4 Sovrum i Pollensa

Denna anmärkningsvärda duplex våning ligger i Puerto Pollensa, i den del som nu är omvandlad till en gågata. Härifrån kan man njuta av den underbara utsikten över den glittrande bukten. Det är också perfekt för vattensportentusiaster eller båtägare eftersom det bara är några steg från Real Club Náutico. Det stora vardagsrummet sträcker sig över två våningar. Tack vare de stora panoramafönstren når en stor mängd naturligt ljus alla rum. Det finns totalt fyra sovrum och två badrum, ett vardagsrum / matrum med havsutsikt, samt en stor terrass, ett separat kök och ett förråd. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och centralvärme för olja. En egendom med mycket karaktär på ett avundsvärt läge!

 • Boyta

  251m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  028V58
 • Badrum

  2
 • Pris

  93 429 450 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: