Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavs villa med underbar utsikt i Cala Murada - Sold

Fakta Bilder

133m2 3 Sovrum i Portocolom - Sold

Denna underbara Medelhavs villa byggdes 2016 i Cala Murada med material av högsta kvalitet och erbjuder en fantastisk utsikt över Mallorcas landsbygd. Huset ligger i ett exklusivt bostadsområde med ett gemensamt område med ett kafeè och stor öppen terrass, bubbelpool, bastu, lekplats och en fantastisk swimmingpool. Tomten är på ca. 520m2 med en boyta på ca 133m2 med flera öppna och täckta terrasser på totalt ca. 50m2 och en vacker trädgård. Villan är uppdelad på två våningar, på botten våningen finns ett ljust vardagsrum och matsal med tillgång till en stor terrass, ett fullt utrustat kök, en tvättstuga med egen ingång, ett sovrum, en gästtoalett och ett förråd. På övervåningen finner du ett stort sovrum en suit med ett omklädningsrum samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. Båda rummen har egen terrass. På övre våningen finns en fantastisk takterrassen med underbar utsikt över landskapet. Till villan finns det en parkeringsplats på tomten, tvåglasfönster, sol plattor för vatten, luftkonditionering, automatisk bevattning och grillplats. Det finns möjlighet att bygga en pool. Huset ligger bara en kilometer från kusten i Cala Murada. Cala Murada är en liten by, som ligger nära vackra sandstränder och pittoreska vikar. Flera stormarknader och restauranger kan också nås inom några minuter.

 • Boyta

  133m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9095
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: