Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stadspalats med pool och trädgård i hjärtat av Palma - Sold

Fakta Bilder

230m2 8 Sovrum i Palma - Sold

Denna historiska byggnad är ett gammalt stadspalats från 1700 talet – vissa områden går så långt tillbaka i tiden som 1300 talet. Det speciella med detta hus mitt i stan, är den vackra stora poolen i trädgården. Fastighetens tomtmark är ca 1350 kvm, bebyggd område omkring 1177 kvm med flera vackra terrasser och en mycket snygg kulturmärkt patio. I det ca 230 kvm stora våningsplanet, det så kallade - Planta Principal – finns två salonger, ett kök, en matsal, ett arbetsrum med terrassutgång, grovkök samt flera sovrum och badrum. I det övre våningsplanet som är helt nyrenoverad och moderniserad finns två allrum, en matsal, ett kök samt flertal sovrum och ett badrum. Byggnaden har stor potential och kan med fördel konverteras till förslagsvis vacker privatbostad eller ett tjusig boutique-Hotell. I området ligger många restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  32173
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: