Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant designvilla med härlig utsikt över havet och Tramuntana bergen

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Ursprungligen ägd av den berömda modedesignern Alexander McQueen, ligger denna designervilla bara några minuter från butikerna och restaurangerna i hamnen i Port Adriano och kännetecknas av sin enkla elegans, de ljusa rummen och den pittoreska utsikten över bukten Santa Ponsa och Tramuntana-bergen. Detta hus, som totalrenoverades 2015 och 2019, erbjuder alla tänkbara moderna bekvämligheter. Från den rymliga, öppna bottenvåningen, där du hittar en öppen spis, modernt kök och vardagsrum / matsal, kommer du till tre sovrum med två badrum och poolområdet. På andra våningen hittar du sovrummet med eget badrum och ett sovrum med fantastisk utsikt som kan användas som ytterligare sovrum eller som kontor. Dessutom finns det två stora separata terrasser på övervåningen, perfekt för stora fester eller avkoppling i solen. Alla rum i huset har tillgång till en av de många öppna eller täckta terrasserna. Den rymliga poolen inbjuder dig att sola och koppla av. Hela fastigheten är utrustad med golvvärme och reversibel luftkonditionering, den underjordiska parkeringen har plats för tre bilar. Funktioner: öppen spis och larmsystem.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KC31
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 501 877,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: