Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant familjevilla i Costa dén Blanes

Fakta Bilder

166m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna villa ligger i det exklusiva bostadsområdet i Costa d'en Blanes och erbjuder utmärkta rum och terrasser för att njuta av Medelhavets livsstil. På entreplanet finns en stor terrass, en hall och en stor gästsvit. En trappa leder till vardagsrummet med ett modernt öppet kök, en matplats och två vardagsrum på två plan. På denna våning finns det också två dubbelrum som delar på ett badrum, tvättstuga och ett stort sovrum med dressingroom och privat badrum. De täckta och öppna terrasserna är tillgängliga från mittenplanet och är den perfekta platsen att äta och koppla av, vare sig i solen eller i skuggan. En extern trappa leder till fastighetens högsta punkt, där det finns en pool med havsutsikt över Palma-bukten. Fastigheten har centralvärme och ett dubbelgarage. Puerto Portals marina ligger bara 3 minuter bort med bil.

 • Boyta

  166m2
 • Tomt

  845m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02EQQX
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 085 328,91 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: