Lavin Estates | Elegant familjevilla i modern design under produktion
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant familjevilla i modern design under produktion

Fakta Bilder

230m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Modern arkitektur, elegant inredning och ett utsökt materialval: allt detta kombineras i denna perfekt planerade familjevilla i Santa Ponsa. Ett öppet kök i den flödande övergången till vardagsrummet, fönster från golv till tak understryker villans moderna och samtidigt hemtrevliga atmosfär. På bottenplan finns även ett sovrum med eget badrum och en gästtoalett. På samma plan finns även ett rymligt gym med bastu och dusch. Ytterligare tre sovrum finns på övervåningen, alla rum har eget badrum och klädkammare. En takterrass med panoramautsikt, ett utomhuskök, en relaxavdelning och en jacuzzi, en smakfullt anlagd medelhavsträdgård och ett mysigt utomhuspoolområde gör denna fastighet till en perfekt tillflyktsort. Viktigt för året-runt nyttjande av fastigheten är den moderna byggnadstekniken, det vill säga golvvärme med luftvärmepump, luftkonditionering h/c och öppen spis. Övriga funktioner: garage, Gris Zarzi naturstensgolv, ekparkett, partiell naturstensfasad, Hans Grohe-beslag, Duravit Badkeramit, Miele Elektrotechnik etc. Söker du variation har du fyra golfbanor att välja mellan, två småbåtshamnar med restauranger i närheten och internationella skolor ligger bara 7 till 12 minuters bilresa bort. Allt som allt en perfekt fastighet - oavsett om det är som huvudbostad eller som semesterbostad i solen! Bygget beräknas vara klart i november 2022.

 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  1042m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NTG1
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: