Lavin Estates | Elegant familjevilla nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant familjevilla i söderläge nära stranden

Fakta Bilder

Elegant familjevilla nära stranden

Denna moderna familjevilla ligger i ett lugnt bostadsområde på sydvästra Mallorca - i Costa de la Calma, på en tomt i söderläge på cirka 900 m2, bara 150 meter från havet och stranden. Santa Ponsas centrum med sina livliga butiker, barer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Huset har två plan. Det nedre planet har ett ljust vardagsrum med tillgång till terrassen och innergården, ett fullt utrustat kök i öppen planlösning med bar, ett rymligt dubbelrum med badrum en-suite, ytterligare ett dubbelrum och ett separat badrum. Det övre planet erbjuder en fantastisk öppen planlösning för lek och arbete, med 3,90m högt i tak, synliga takbjälkar och tillgång till två terrasser. Det finns också två dubbelrum, båda med eget badrum och privat balkong. Den vackra trädgården med gräsmattor och stor pool gör detta hus till en idealisk plats för en stor familj eller för att ta emot gäster, med otrolig avskildhet och lugn. Funktioner: Öppen spis, luftkonditionering varm/kall, golvvärme (olja), tvättmaskin, torktumlare, klinkergolv, öppna och täckta terrasser, trädgård med automatisk bevattning, förråd, inbyggda garderober, källare, dubbelglasade aluminiumfönster, elektriska persienner, markiser, uppvärmd pool 10 x 5 m, jacuzzi i huvudbadrummet, grovkök, parkering för tre bilar.

 • Boyta

  281m2
 • Tomt

  882m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OEFJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 976 600 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: