Lavin Estates | Elegant familjevilla med en vackert anlagd trädgård
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant familjevilla med en vackert anlagd trädgård - Sold

Fakta Bilder

341m2 4 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

Denna renoverade och fullt utrustade villan imponerar med sitt lugna läge, den utmärkt anlagda och privata trädgården och den rymliga poolen, som inbjuder till att dröja kvar med familj och vänner. När man går in i villan är den rymliga och ljusa entrén med utsikt över trädgården imponerande. Några steg leder till det fullt utrustade köket och det stora vardagsrummet med matplats med öppen spis, som båda leder på marknivå till den vackra terrassen med angränsande pool och trädgård. Här kan du hitta solen eller en lugn plats i skuggan när som helst på dygnet. Jacuzzin inbjuder också till avkoppling. På entréplan finns även ett förråd, en gästtoalett och direkt tillgång till garaget, i vilket 2 bilar kan parkeras. På övervåningen finns de 4 rymliga sovrummen, alla med eget badrum, omklädningsrum och några med egen terrass. Villan renoverades 2016 och poolen utvidgades 2018. Det perfekta huset för att njuta av det fantastiska klimatet på ön med barn på semester eller för att ha en fantastisk huvudbostad året runt, bara några minuters promenad från stranden och bara några minuters bilresa från Palma. Andra funktioner: luftkonditionering h / c, garage för 2 bilar, utomhusparkering, elvärme, larmsystem, ljudsystem, Neff apparater.

 • Boyta

  341m2
 • Tomt

  1211m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N7BK
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: