Lavin Estates | Elegant finca med separat gästlägenhet i en pittoresk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant finca med separat gästlägenhet i en pittoresk liten by

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna smakfulla finca ligger vid ingången till den pittoreska byn Es Capdellá. Här kan man njuta av harmoni och lugn samtidigt som man når de livliga kuststäderna Port Andratx, Paguera och Santa Ponsa på några minuter med bil. Byggkvaliteten är utmärkt och kombinerar den traditionella mallorcanska stilen med moderna element på ett mycket estetiskt sätt. Huvudbyggnaden har två våningsplan med 4 sovrum och 3 badrum. Vardagsrummet öppnar upp direkt till terrasserna på båda sidor om huset. Den främre terrassen erbjuder en vacker utsikt över landsbygden och byn. På baksidan av fincan finns en separat gästlägenhet, samt en pool med en täckt terrass och en stor trädgård. Huset har också ett garage och flera förråd.

 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  1600m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00BUVZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 759 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: