Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant Finca på landet, en pärla som måste ses

Fakta Bilder

438m2 4 Sovrum i Llucmajor

Med stor uppmärksamhet på detaljer färdigställdes detta eleganta hus på landet, som har goda förbindelser till Llucmajor men ligger ändå tyst och privat. Med en genomtänkt planlösning, mycket rymliga och ljusa rum och de bästa materialen har en sällsynt pärla skapats här, som också uppfyller de högsta kraven på kvalitet, utrustning och teknik. Bostadsutrymmet är fördelat på två våningar, en uteplats leder till den imponerande entrén och det rymliga vardagsrummet med en öppen spis med högkvalitativa stenbågar och ett öppet kök. Dessutom finns det tre sovrum i en separat flygel, alla med eget badrum. Master svit med vardagsrum och öppen spis, ett omklädningsrum och ett SPA-badrum med bastu finns på övervåningen. Och en stor öppen terrass med underbar utsikt över landskapet ända ut till ön Cabrera. Från huvudbyggnaden leder en anslutning till ett 90 m² stort garage för mer än tre bilar och en gästtoalett med dusch. Utsidan är ännu inte färdigställd, många citrus- och mandelträd, olivträd och vinrankor har hittills planterats och fastigheten med sin eleganta stil erbjuder fortfarande många utvecklingsmöjligheter. Den täckta terrassen, som fungerar som ett luftigt vardagsrum på sommaren, liksom den exceptionellt stora 21x10 meter stora poolen med jacuzzi och två fontäner, som ger fastigheten en exklusiv touch, ska framhävas. Vattenförsörjningen säkerställs av sin egen brunn och två underjordiska cisterner, strömmen kommer från stadens el, internet och telefon finns också. Ytterligare funktioner i anläggningarna: oljedriven golvvärme, luftkonditionering varm / kall, dubbelglasade fönster och dörrar och äkta marmorgolv med natursten. Denna lugnt belägna finca är en sällsynthet på marknaden och förtjänar titeln "särskilt värdefull" i alla områden.

 • Boyta

  438m2
 • Tomt

  20200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02BUX1
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 266 695,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: