Lavin Estates | Elegant klassisk villa nära populära Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant klassisk villa nära populära Port Adriano

Fakta Bilder

315m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna välskötta villa ligger i ett lugnt och eftertraktat område i Nova Santa Ponsa. Villan erbjuder ett mycket privat stycke ö-liv på Mallorca. I ett bra område och bara några minuters bilresa från livsstilshamnen Port Adriano, designad av Philippe Starck, och den något mer välkända sporthamnen Santa Ponsa, ligger denna villa lika nära de viktigaste fokuspunkterna i det maritima livet. och de populära golfbanorna i området. Mallorca-kännare kommer att uppskatta de täckta och öppna terrasserna - de garanterar många timmars avkoppling med familj och vänner utomhus. Det soliga poolområdet med sommarkök erbjuder mycket avskildhet och inbjuder dig att koppla av och njuta. Denna villa erbjuder mycket semesterkänsla och en fri utsikt över landskapet och grönskan. Själva övervåningen är rymlig och bekväm - här hittar man hela det rymliga vardagsrummet och det halvöppna köket inklusive frukostterrassen. Det stora sovrummet med omklädningsrum och badrum en- svit, ytterligare ett rum som kan användas som sovrum eller kontor, en gästtoalett och ett skafferi. I källaren finns ytterligare ett sovrum med badrum och ytterligare ett rum som används som ett andra vardagsrum (här har det tidigare garaget anpassats).

 • Boyta

  315m2
 • Tomt

  851m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OR8W
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 840 380 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: