Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant lyx Finca med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

536m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Denna extraordinära fastighet - bestående av tre individuella byggnader - byggdes 2004 enligt de högsta kvalitetsnormerna och för ägarens egna behov. Villan ligger på en tomt på cirka 41 000 m2 och har en bostadsyta på cirka 536 m2. Tomten lutar försiktigt ner mot hamnen och har sin egen brunn. På bottenvåningen i huvudbyggnaden ligger det helt nya och mycket rymliga köket, ett ljusöversvämmat vardagsrum, en matsal med tillgång till den täckta terrassen, ett TV-rum, ett kontor / gästrum och en annan täckt terrass, som också kan användas som vinterträdgård. Övre våningen imponerar av sovrummet med en egen mycket stor täckt terrass där man kan njuta av den fantastiska utsikten över hamnen. Hela övre våningen är utrustad med luftkonditionering. Dessutom har denna våning ett andra sovrum, ett kontor och två badrum som är direkt tillgängliga från sovrummet. Det andra huset har en mycket rymlig gästlägenhet och tre garage. I den tredje delen av fastigheten finns en helt ny gästlägenhet med badrum och privat terrass, som byggdes för tre år sedan. Förutom poolen finns ett fullt utrustat och tak-täckt sommarkök och ett stort, täckt matrum. Från alla byggnader har du en fantastisk havsutsikt. Fönstren i huvudhuset byttes ut 2013. Alla tekniska system och byggnader servas regelbundet. Fastigheten uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och är smakfullt inredd in i minsta detalj.

 • Boyta

  536m2
 • Tomt

  41000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00XW83
 • Badrum

  4
 • Pris

  19 919 945,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: