Lavin Estates | Elegant lyxlägenhet med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant lyxlägenhet med fantastisk utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

176m2 3 Sovrum i Porto Portals

ELEMENTS - ett unikt projekt i Puerto Portals i ett av Medelhavets mest eftertraktade områden. Detta designkomplex kombinerar de fyra elementen jord, eld, vatten och luft, som återspeglas i var och en av de 31 exklusiva lägenheterna. Byggt enligt de senaste standarderna och av högsta kvalitet sätter Elements nya standarder för ett modernt boende. En 24-timmars conciergeservice finns tillgänglig för att tillgodose alla boendes behov. Med ett unikt läge och nära till småbåtshamnen och sandstranden är läget perfekt. Denna exklusiva nybyggda lägenhet erbjuder fantastisk utsikt över Palmabukten, det öppna havet och bergen och skapar en spännande bakgrund. Standarden på interiör design möter medelhavskomfort med exceptionell kvalitet av den lyxiga inrednings-designern Terraza Balear. Andra höjdpunkter i lägenheten är naturstensgolv, ett skräddarsytt kök med Gaggenau elektriska apparater, golvvärme och luftkonditionering, SONOS musiksystem, larmsystem och mycket mer. Panoramaterrasserna är den idealiska platsen för att grilla och koppla av med vänner. Andra bekvämligheter inkluderar vackra trädgårdar, ett spa med utomhuspool, en uppvärmd inomhuspool och ett gym med kvalitetsutrustning. Två parkeringsplatser och ett förråd ingår i priset.

 • Boyta

  176m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02NUDA
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 616 200 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: