Lavin Estates | Elegant Medelhavsvilla på bästa läge nära havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant Medelhavsvilla på bästa läge nära havet - Sold

Fakta Bilder

670m2 8 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna stora och eleganta medelhavsvilla ligger i det lugna bostadsområdet Cas Catala, direkt ovanför den vackra hamnen i Cala Nova och bara några minuter från stranden i Bougainvilla. Villan har 8 sovrum och 7 badrum inklusive master sovrum med eget badrum och en stor terrass med havsutsikt. Villan har också ett fullt utrustat kök med öppen planlösning och ett stort vardagsrum med öppen spis som leder ut på utsidan med en stor täckt terrass där man kan sitta med hela familjen vid det stora matbordet eller på den bekväma soffan för att koppla av och njuta när man vill undvika solen. Den vackra trädgården har en täckt träterrass framför den 8x5 m² stora poolen och en grillplats. Hela villan har en "varmt hus" -känsla med trägolv, stora tvåglasfönster i alla rum, gasvärme och luftkonditionering varm / kall i alla rum och ett garage.

 • Boyta

  670m2
 • Tomt

  1700m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02M6QL
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: