Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nyrenoverad villa belägen i vackra omgivningar

Fakta Bilder

230m2 5 Sovrum i Portals Nous

Denna vackra, nyrenoverade villa är perfekt som semester eller helårsbostad för hela familjen. Belägen i utkanten av byn Portals Nous, är det inom gångavstånd till alla bekvämligheter inklusive King Richard III International College och även till stranden. Fastigheten har tre våningar och erbjuder en hall, ett stort öppet kök av Cocinart / Siematic med Gaggenau apparater, en matsal, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Matsalen vetter mot en täckt terrass och poolterrassen, som vetter mot sydväst. På övervåningen finns ett sovrum med omklädningsrum, badrum och tillgång till två terrasser. Dessutom delar ytterligare två sovrum ett badrum. På nedre våningen finns en andra ingång med vardagsrum, en sovrumssvit, ytterligare ett sovrum eller kontor med egen ingång, ett badrum, en tvättstuga, en vinkällare och en hälsoavdelning med bastu, stor dubbel dusch och jacuzzi . Det finns flera täckta och öppna terrasser på cirka 100 m2 - perfekt för att sola och spendera tid. Fastigheten är byggd med högsta standard med stengolv i vardagsrummen och ekgolv i sovrummen, luftkonditionering, vattenbaserad golvvärme på alla 3 våningsplanen, högtalarsystem, solpaneler för att värma upp vattnet och även saltvattnens poolen och ett stort garage. Den anlagda trädgården är perfekt för barn.

 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  838m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02JY2D
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 276 475 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: