Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ELEGANT PATRICIER LÄGENHET I HISTORISK BYGGNAD

Fakta Bilder

222m2 2 Sovrum i Palma

Denna imponerande patricier-lägenhet ligger i ett ca. 400 år gammalt palats. Detta är känt som "Adroa" och ett av de viktigaste monumenten i Palma. Byggnaden har restaurerats och renoverats noggrant. Särskilt anmärkningsvärt är de historiska detaljerna som den hisnande takhöjden, trätäckta tak, golv-till-tak-fönster och öppen spis, som ger denna egendom Medelhavs-charm. Den så kallade "Planta Noble" har ett vackert vardagsrum och matsal med öppen spis, angränsande kök, gästtoalett och två sovrum, alla med toalettområde och badrum med badrum (ett av dem på en högre nivå). Allt har utrustats med material av högsta kvalitet, centralvärme, luftkonditionering, badrum i marmor och ett modernt kök. I hjärtat av palatset ligger uteplatsen, som var viktig under 1500-talet och har klassiska funktioner som runda bågar av Marés-sten och en fontän. Fastigheten inkluderar också en parkeringsplats i samma byggnad.

 • Boyta

  222m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02F4IH
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 884 555,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: