Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant Patricier våning i Galma stan i Palma

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Palma

Elegant och rymlig Patricier våning med ett utmärkt läge i Gamla stan i Palma, inte långt från Paseo del Borne-promenaden. Fastigheten ligger i en 250 år gammal historisk byggnad och renoverades och moderniserades för 15 år sedan, samtidigt som de klassiska detaljerna upprätthölls med stor omsorg. Lägenheten kännetecknas av högt i tak med elegant stuckatur och träbjälkar, terrakotta- och parkettgolv, hydrauliska plattor och antika trädörrar. Dessutom har denna fastighet vita lackerade dubbeldörrar och golv-till-takfönster med franska balkonger som erbjuder gott om dagsljus och extra elegans. Lägenheten har två nivåer med 7 rum på den första nivån. Huvudrummet med vardagsrum och matsal, bibliotek och öppen spis täcker ca. 60 m². Rätt bredvid finns ett modernt designerkök med medelhavsmarmor Det finns också 2 badrum, ett sovrum, en studie och ett omklädningsrum. En spiraltrappa leder till den andra nivån, där det finns ett annat inbjudande vardagsrum och ett galleri som fungerar som ett sovrum. Fastigheten har också en imponerande 38 m² takterrass med utsikt över gamla stan, som kan nås via de delade trapporna, och en torn terrass med en fantastisk utsikt över gamla stan, katedralen och havet.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02F0AT
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 807 943,93 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: