Lavin Estates | Elegant renoverad villa i el Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant renoverad villa i el Terreno - Sold

Fakta Bilder

356m2 3 Sovrum i El Terreno - Sold

Denna vackra och eleganta renoverade villa är centralt belägen i det mycket välkända kvarteret El Terreno och kommer att vara redo att flytta in runt sommaren 2023. Vid ingången har trädgården en 22 smqt pool med sin stora terrass och en parkeringsplats samt tillgång till en bodega och ett gym. På bottenvåningen hittar du det öppna vardagsrummet / matsalen med sitt fullt utrustade kök med öppen planlösning med utsikt över en underbar uteplats där du kan njuta av lunch / middag med ljudet av vattnet från kaskaden. På första våningen finns de tre sovrummen med eget badrum, alla med inbyggda garderober samt tillgång till terrasserna. Den sista våningen har en vacker takterrass med ett litet torn och delvis utsikt över hamnen i Palma, Tramuntana-bergen och Castell Bellver. Fastigheten renoveras med de bästa materialen och kommer att förföra dig med sin elegans och charm i ett av de bästa kvarteren i Palma.
 • Boyta

  356m2
 • Tomt

  514m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RZQD
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: