Lavin Estates | Elegant semester-villa med en magnifik havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant semester-villa med en magnifik havsutsikt

Fakta Bilder

482m2 5 Sovrum i Cala Vinyas

Denna vackra semester-villa ligger i det lugna bostadsområdet Cala Vinyas och på gångavstånd till den vackra stranden. Fastigheten har magnifik havsutsikt från alla nivåer och har en sydlig exponering med många soltimmar. På entréplan finns ett gästsovrum med eget badrum, en mycket rymlig matplats och vardagsrum med kök i öppen planlösning och tillgång till det fantastiska poolområdet med lounge och grillplats. På övervåningen finns ytterligare två sovrum och ett stort master bedroom med badrum en-suite. Från denna nivå har man tillgång till den otroliga takterrassen med hisnande hav och panoramautsikt. En annan höjdpunkt i villan är semesteruthyrnings-licensen. Definitivt den perfekta semestervillan!

 • Boyta

  482m2
 • Tomt

  1500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NKWB
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 822 904 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: