Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant stor lyxfastighet vid havet med separat gästhus och betagande blick

Fakta Bilder

781m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Den stora och mycket eleganta lyxfastighet som helt nyligen genomgått en stor renovering ligger i Puerto Andratx med enastående vy över den vackra landsbygden, bergen och Medelhavet. Fastighetens tomtarea är 2200 kvm, bostadsytan 781 kvm, täckta terrasser 225 kvm, öppna terrassområden och uteplatser 181 kvm, en fantastisk uppvärmd swimmingpool och en välvårdad Medelhavsträdgård. Det finns ett separat gästhus som är inredd med två sovrum, båda med egna badrum en suite. Bostadsytan i huvudbyggnaden är fördelad på tre våningsplan. På entréplan ligger en mycket rymlig salong med öppen spis, matsal, ett komplett utrustat öppet kök med matplats, två sovrum, båda med egna badrum en suite samt en gästtoalett. Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar upp mot sköna terrasser med havsutsikt och mot poolområdet. En trappa upp finns ett sovrum med badrum en suite och huvudsovrummet med badrum en suite, omklädningsrum och privat terrass. Från omklädningsrummet leder en trappa upp till tornet där kontoret ligger. I källarplan finns diverse ekonomiutrymmen och förråd samt ett gym med badrum. Övriga faciliteter och utrustning som fastigheten kan erbjuda är centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kalt, rörelsedetektorer, porttelefon med video, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage och flera p-platser utomhus.

 • Boyta

  781m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2583
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 151 548,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: