Lavin Estates | Elegant takvåning med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant takvåning med fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

165m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Fördjupa dig i Medelhavets livsstil med denna rymliga takvåning i Nova Santa Ponsa. Denna unika och vackert underhållna fastighet ligger i ett medelhavskomplex på golfbanan Santa Ponsa II och erbjuder hisnande utsikt över kullarna och delvis havsutsikt från takterrassen. Den sydvända orienteringen och de täckta terrasserna gör det möjligt att njuta av solen hela dagen. Takvåningen har 3 sovrum och 3 badrum, varav två med eget badrum för maximal avskildhet. Den ljusa och hemtrevliga matsalen och vardagsrummet med öppen spis och tillgång till huvudterrassen är den perfekta platsen att koppla av och njuta av utsikten över det fantastiska landskapet. Garage, förråd och hiss finns också tillgängliga för att göra ditt dagliga liv enklare. Det lugna gemensamma komplexet erbjuder semesterstil med två utomhuspooler och en inomhuspool. Bostadsområdet ligger i närheten av golfbanorna Santa Ponsa II och III, vilket gör det till den perfekta platsen för golfentusiaster. Familjer och de som söker lugn och ro kommer också att hitta sin himmel här. Oavsett om det är som fritidshus eller året runt-bostad, är denna fastighet en dröm som väntar på att upptäckas av dig! Missa inte chansen att göra denna unika fastighet till ditt eget hem.
 • Boyta

  165m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RIQZ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: