Lavin Estates | OFF THE MARKET
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant takvåning med fantastisk utsikt över Malgrats ön

Fakta Bilder

OFF THE MARKET

När du kliver in i denna elegant renoverade takvåning kommer du omedelbart att bli imponerad över den idylliska havsutsikten. Den hisnande utsikten över havet och bukten med den berömda ön Malgrats lämnar inget övrigt att önska. De rymliga terrasserna inbjuder dig att njuta av den friska havsluften och koppla av i Medelhavsbrisen. Tack vare de stora terrasserna har du möjlighet att njuta av många soltimmar i en mycket privat och lugn atmosfär nästan 300 dagar om året. Detta bostadskomplex vid första havslinjen erbjuder en vacker och rymlig gemensam pool och direkt tillgång till havet med en romantisk sandstrand. Denna charmiga lägenhet har två sovrum, två badrum och ett öppet kök. Denna lägenhet har också en privat takterrass, perfekt för att njuta av solnedgångarna över Medelhavet. Våningen har också luftkonditionering och golvvärme som drivs av en värmepump, en tvättstuga och ett fullt utrustat kök.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02G22G
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 225 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: