Lavin Estates | Elegant takvåning med häpnadsväckande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant takvåning med häpnadsväckande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

187m2 3 Sovrum i Andratx - Sold

Denna takvåning med tre sovrum med utsikt över havet och bergen är en del av det lyxiga Gran Folies -komplexet med klubbhus, inomhuspool, ångbad, SPA, fitness och reception. Lägenheten har ett stort vardagsrum och matsal med öppen spis, tre sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Ett litet fjärde sovrum kan även användas som kontor. På den 66 m² stora takterrassen kan man inte bara njuta av solen hela dagen, utan också en fantastisk utsikt över bukten Cala Llamp. Våningen är utrustad med golvvärme, luftkonditionering varm / kall, antika marmorgolv och en parkeringsplats i garage. Bara några minuter från komplexet ligger Beach Club med direkt tillgång till havet, poolen, solstolarna och restaurangen.

 • Boyta

  187m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MX5Y
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: